Personlig rådgivning og vejledning/1-1 samtaler med certificeret forældrevejleder

Måske har du behov for en eller flere samtaler omkring lige netop dig og din familie og dit arbejde med relationer og samspil?

Det er muligt at se videoer, læse artikler og lave egen samspilstest her på platformen, men nogle gange kan der være behov for noget andet.

Som forældre oplever vi alle på et tidspunkt afmagt, frustrationer og følelsen af ikke at slå ordentligt til. Det er helt normalt, og ofte finder vi hurtigt tilbage til vitaliserende samvær igen. Andre gange kan vi dog opleve et behov for at dele vores oplevelser med andre, og få andre øjne på sagen, rådgivning eller hjælp.

Rådgivere og vejledere hos Dansk Center for Relationer/Dansk Center for ICDP er alle uddannet i at rådgive og vejlede i forhold til relationer og samspil for almindelige  forældre, med almindelige børn med almindelige problemer.

Derudover har vi også en del specialister i f.eks. autisme mv. 

Du kan købe en eller flere rådgivnings- eller vejledningssamtaler med en certificeret forældrevejleder. Prisen er kr. 950,- pr time eks. moms, og der afregnes for minimum en halv time.

Benyt formularen nedenfor og du vil uden beregning blive kontaktet af en forældrevejleder for aftale af omfang af rådgivning.