Dansk Center for Relationer

Dansk Center for Relationer er en platform og en service fra Dansk Center for ICDP Aps.

Dansk Center for ICDP er certificeret udbyder af ICDP-uddannelser, som retter sig mod professionelle. Dansk Center for ICDP arbejder for at kvalitetssikre og udbrede ICDP.  https://danskcenterfor-icdp.dk/  

Dansk Center for Relationer er en platform og en service fra Dansk Center for ICDP, som henvender sig til forældre, professionelle, institutioner og frivillige. Hensigten med platformen er at gøre ICDP og arbejdet med relationer og samspil tilgængeligt for en bredere skare.

Psykolog og Centerchef Anne Linder har gennem 20 år arbejdet med ICDP i Danmark. Dette arbejde med at udbrede og kvalitetssikre ICDP i Danmark, foregår på en licens fra ICDP International. ICDP International er en NGO, som har ophavsretten til ICDP.

Direktør Jens Linder, som er lillebror til Anne, indtrådte i firmaet i 2021.

Årligt uddanner Dansk Center for ICDP cirka 1.000 professionelle i ICDP.

Der er tilknyttet ca. 40 uddannede ICDP-trænere til Dansk Center for ICDP. Nogle af disse trænere er ansat i institutioner og organisationer hvor de uddanner egne kollegaer i ICDP. Andre trænere er selvstændige psykologer, terapeuter mv. som løser opgaver for Dansk Center for ICDP.

Hos Dansk Center for Relationer benytter vi de mange trænere til at lave indhold, og gå i dialog med forældre og andre, så vi kan brede ICDP endnu længere ud.

Dansk Center for ICDP Aps.
Cvr. 42654728
Lindevej 8
5600 Faaborg

post@danskcenterfor-icdp.dk