Dansk Center for Relationer en afdeling af Dansk Center for ICDP Aps, Cvr. nr. 42654728.


Generelle oplysninger

Dansk Center for ICDP Aps.
CVR: 42654728.
Lindevej 8
5600 Faaborg
E-mail: post@danskcenterfor-icdp.dk
Tlf: 93833476

Betaling
Betalingsmuligheder: VISA/Dankort, Mastercard, EAN og bankoverførsel.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Ved brug af kreditkort for køb af abonnement på https://danskcenterfor-relationer.dk/ hæves beløbet med det samme købet gennemføres.

Levering
Levering af fysiske varer foregår med PostNord. Udgiften til fragt er vil fremgå af indkøbskurven.
Der leveres kun fragtfrit i Danmark.

Leveringstid
Fysiske varer vil typisk blive leveret indenfor 5-10 hverdage.
Adgang til Vidensbank (videoer, artikler, minikurser, brevkasse etc.) vil typisk ske efter betaling.
Kurser udbydes løbende og tidspunkter vil fremgå af beskrivelsen.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse på e-mail: post@danskcenterfor-icdp.dk eller på telefon 93833476, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100,00.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med din forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret,

Vedrørende abonnement på Dansk Center for Relationer
Der kan købes abonnement på platformen Dansk Center for Relationer. Abonnementet giver adgang til at se alle materialer på platformen. Ved køb/indgåelse af aftale betales forud for ydelsen for en måned. Abonnementet er hermed påbegyndt og der vil automatisk blive trukket abonnementsbeløb en gang hver måned. På din betalingsoversigt vil Dansk Center for Relationer stå som modtager. Abonnementet kan opsiges ved at du selv stopper for den automatiske betaling.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Dansk Center for ICDP Aps
Lindevej 8
5600 Faaborg
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Dansk Center for ICDP Aps.
Lindevej 8
5600 Faaborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Sikkerheden omkring dine persondata er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en databehandleraftale som kan læses her: https://danskcenterfor-relationer.dk/om-os/gdpr/
Ved online køb af ydelser hos os vil du blive præsenteret for en dialogboks, hvor du bedes give samtykke til vores opbevaring af dine persondata.
Personoplysningerne registreres hos Dansk Center for ICDP Aps.
og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige hos Dansk Center for ICDP Aps og på www.danskcenterfor-relationer.dk er direktør, Jens Linder.
Som registreret hos Dansk Center for ICDP, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: post@danskcenterfor-icdp.dk.


Kundeservice

Post@danskcenterfor-icdp.dk
Tlf: 93833476


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til post@danskcenterfor-icdp.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
https://forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret 31.03.2023